Vi bygger ett fotografiskt center i Malmö. Vill du vara med?

Jag tar en veckas paus från frilansskolan och tänkte istället berätta om FCM1 – Fotografiskt Center i Magasin 1. Det är ett projekt som går ut på att i Malmö skapa en plats för fotografi, likt Fotografiska i Stockholm. Initiativet till projektet kommer från min byrå Apelöga.

Det är ett otroligt spännande projekt, som nu efter drygt ett år börjar få vingar. Det händer spännande saker nästan dagligen, som gör att vi har gott hopp om att kunna slå upp portarna enligt plan inom några år.

Vi kör just nu en crowdfunding-kampanj som vi gärna vill att så många som möjligt engagerar sig i. Vi börjar närma oss det monetära målet med insamlingen, men insamlingen fortsätter tiden ut, även när målet nåtts. Det huvudsakliga målet är att få så många backers som möjligt – först när vi är tillräckligt många som är engagerade i projektet kan visionen bli verklighet.

Ta en titt på videon där jag berättar om visionen. Om du gillar idén, spread the love.