Input/output

Min morfar är begraven.
Min dotter har börjat gå. 
Livet går vidare.

Är just nu i en fas med mer input än output – bloggar inte, facebookar mindre, lägger knappt upp bilder på Instagram och har helt övergivit Twitter.

Istället: Konsumerar böcker (främst via Audible), lyssnar  på podcaster (om allt från konst till management), går på utställningar (foto, konst, installationer).
Fyller på depåerna.
Laddar batterierna.
Lägger grunden för framtida prestationer.

Åkte idag med fotopolaren Dick och min familj till Landskrona Fotofestival. Festivalen är ett alldeles strålande initiativ från Thomas H Johnsson, och den kommer säkert växa och bli riktigt bra framöver. Redan nu första året är det lovande: Flera namnkunniga fotografer ställer ut, och det anordnas workshops och artist talks.

Landskrona Fotofestival är ett perfekt tillfälle för input.

Mina fotoprojekt rullar på, snart resulterar det i böcker. Om Bosnien, om Malmö, och kanske en bok om döden. Och fotografiska-planerna i M1 realiseras allt mer, även om det är långt kvar till mål. Businessen går bra, allt fler företag och organisationer låter oss i Apelöga ta hand om deras bildkommunikation, och tidningar anlitar oss för reportage och porträttuppdrag.

Många bilder blir det.